Elektriker Sollentuna

Anders Sjögren EL & STYR – elektriker Sollentuna

Din lokala elektriker i Sollentuna

 

I över 20 år har jag arbetat som elektriker och skaffat mig massor av erfarenhet. Jag vänder mig framförallt till privatkunder som söker en elektriker i Sollentuna, men erbjuder också mina tjänster till företag. Det är bra att involvera elektrikern redan i början av ny- och ombyggnadsprojekt för bästa resultat. Av mig kan man få hjälp med alltifrån det lilla till det stora uppdraget och jag strävar alltid efter att alla som anlitar mig ska bli nöjda till 100 procent.

Om mig

Jag driver ett enmansföretag och har mer än 20 års erfarenhet ifrån yrket. Ni kan lita på mig och min kompetens. Är ni intresserade av att anlita en elektriker i Sollentuna så ser jag fram mot att ni hör av er!

Elektriker Sollentuna

Genomtänkta belysningslösningar

Höj stämningen och standarden på livet med genomtänkta belysningslösningar.

Grönt avdrag

50 procent grönt avdrag på både arbete och material vid installation av laddbox.
Elektriker Sollentuna

Vad jag erbjuder för tjänster

Är du en privatperson som behöver anlita en elektriker i Sollentuna så är det en god idé att anlita mig. Jag har arbetat som elektriker i ett par decennier och skaffat mig omfattande erfarenhet ifrån branschens olika områden. Även företagare kan anlita mig för entreprenad på arbetsplatser och byggarbetsplatser.

Genomtänkta belysningslösningar

Höjer inte bara mysfaktorn, det sparar även pengar då nya belysningar drar mindre el än äldre. Kvalitativa belysningslösningar från svenska Plejd är vad jag använder då endast det bästa är gott nog!

Ny- och ombyggnadsprojekt

Se till att anlita mig redan i början av ny- eller ombyggnadsprojektet för allra bästa resultat. Planering för belysning och elkontakter med mera, är en viktig bit när det kommer till ens boende och gör man det rätt från början är mycket vunnet!

Laddbox

Laddboxar kommer stort och efterfrågas allt mer av både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Anlita mig för installationen och få grönt avdrag där ni erhåller 50 procent rabatt på både arbete och material.

Övrigt

Det som ovan nämnts är några exempel på mitt tjänsteutbud. Vill ni ha hjälp med någonting annat, kontakta mig!

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Anders Sjögren EL & STYR

DAGSVERKARVÄGEN 25, 197 36 Bro

073-056 40 82

sjogrenanders@live.se

Elektriker Sollentuna

Söker du en elektriker i Sollentuna har du kommit helt rätt. Både privatkunder och företagare är varmt välkomna att anlita mig för såväl stora som små projekt.

Kontakt